SuskiUp - About me.

Lifting you up since 2022

SuskiUpin kasvoina toimin minä, Suski. Tankotanssiin rakastuin vähän yli 10 vuotta sitten ja siitä lähtien laji on vienyt minut mennessään. 🩷 

Ohjaajaurani tankotanssin parissa pääsin aloittamaan vuonna 2020 Studio Movella Porissa, jossa olin itse aktiivisesti käynyt vuodesta toiseen useamman kerran viikossa. Voisi jopa sanoa, että tankosali oli kuin toinen kotini. Tankotanssin ohella olen myös harrastanut & ohjannut muitakin ilma-akrobatia lajeja kuten silkkejä ja rengastrapetsia. 

Jo jonkin aikaa minulla oli itänyt haave oman tankotanssistudion perustamisesta ja vuonna 2022 eteeni tarjoutui tilaisuus alkaa pyörittää tankotanssia Yyterissä. Siitä lähtien on ollut ilo pyörittää viikkotunteja sekä ohjata yksityistunteja täällä ja tulevaisuus tuo tulleesaan vielä lisää ihania aikoja lajin parissa 🩷  


Ohjaajana olen kannustava ja kaikki huomioon ottava. Haluan jakaa tankotanssin ilosanomaa urheilulajina lisää kaikkien tietoon. Tunneillani pidetään hauskaa ja opitaan yhdessä toisiamme kannustaen uusia temppuja. Tankotanssissa ihanana lisänä kunto kasvaa aivan huomaamatta niin voiman, notkeuden kuin liikkuvuudenkin puolelta. Unohtamatta sitä itsevarmuuden kasvua, jonka onnistumiset ja itsensä ylittäminen tuo. 

Lämpimästi tervetuloa ohjaukseeni! 

Asiakaspalautteet

"Ennen Suskin ohjaamaa tuntia en ollut koskaan aiemmin seissyt päälläni tai tehnyt mitään pääylösalaisin temppuja. Tulin innokkaana kokeilemaan lajia ensi kertaa ja niin sitä lopputunnista olin kuin olinkin kyynärnojassa onnistuneesti jalat kohti taivasta +50 vuotiaana"


" Ihanan ammattitaitoista ohjaamista ja kaikki avoimen tason tunnin oppilaat huomioitiin hyvin. Aluksi jännitti, että uskallanko aloittelijana tulla tunnille, mutta onneksi uskaltauduin mukaan. "

" Oot aivan ihana opettaja. Oli itsellä myös niin rento ja luottavainen olo sun opastuksessa. "