Tankotanssi & Akrobatia 

Mitä tankotanssi on?

Akrobaattinen urheilulaji, joka kehittää voimaa, notkeutta, liikkuvuutta sekä koordinaatiota. Välineenä käytetään lattiasta kattoon ulottuvaa tankoa.
Tankotanssissa on erilaisia liikkeitä, joita ovat pidot, pyörähdykset sekä dynaamiset flipit & tiputukset. Lisäksi näitä yhdistellään lattialla tehtäviin tanssillisiin tai akrobaattisiin liikkeisiin. Liikkeitä on laaja kirjo, jonka ansiosta jokaiselle löytyykin omat vahvuutensa riippumatta aiemasta liikuntataustasta. 🩷

Tankotanssi on todella monipuolinen laji, jossa kehonhallinta kehittyy hauskaa pitäen. Liikkeet saavat harrastajan lapsenomaisen innon heräämään aina uusia temppuja opetellessa. 🤩 Tämän lisäksi laji vahvistaa myös itsetuntoa sekä uskoa omiin kykyihinsä. 

Tankotanssia voi harrastaa niin iästä, sukupuolesta, koosta tai aiemmasta liikuntataustasta riippumatta. Tankotanssi on paljon muutakin, kuin akrobaattinen urheilulaji. 

Mikäli kiinnostuit ja haluat testata lajia itse tai kaveriesi kanssa, ota ihmeessä yhteyttä sähköpostitse tai instagramin kautta niin kerron mielelläni lisää. 🩷